Home / Alles inclusief bij Triplet

Alles inclusief bij Triplet

Net als veel andere uitzendbureaus werkt Triplet met omrekenfactoren. De omrekenfactor vermenigvuldigen we met het brutosalaris van de werknemer en de uitkomst is het tarief voor de opdrachtgever. Onze omrekenfactoren zijn inclusief vakantiegeld, verzuim, vakantiedagen, feestdagen, pensioenpremie, et cetera. Ze zijn inclusief alles.

Lagere omrekenfactor?

Zelfs onze klanten kijken wel eens bij een andere uitzender om te zien of het gras daar misschien groener is. Soms blijkt hun omrekenfactor lager te zijn dan die van ons. Hoe kan dat?

Het antwoord is simpel: dat kan niet. Bij een lagere omrekenfactor moet u rekening houden met verborgen kosten of slechtere voorwaarden. De opdrachtgever is daar uiteindelijk de dupe van. Denk bijvoorbeeld aan een eigenrisicoperiode bij verzuim, een minimum aantal uren of lange opzegtermijn. Ook worden soms feestdagen, vakantiedagen of andere reserveringen apart in rekening gebracht.

De nieuwste trend is om weekcontracten aan werknemers te geven. Dit is voor zowel de werknemer als voor de opdrachtgever nadelig.

Geen extra kosten

Een omrekenfactor geeft dus zeker niet altijd een volledig beeld van de kosten voor een opdrachtgever. Andere payrollbedrijven hanteren bijvoorbeeld een minimum aantal uren en rekenen dus extra als uw werknemer minder werkt. Of ze rekenen extra voor het doorberekenen van reiskosten of onkostenvergoedingen. Dat doen wij dus niet. Onze omrekenfactoren zijn altijd inclusief alles. Wees beducht voor omrekenfactoren die laag lijken, want er zitten addertjes onder het gras.

Bij Triplet betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren van uw werknemer.

Lage marge

Triplet heeft ruim 800 werknemers. Daardoor kunnen wij groot inkopen en zo houden wij onze marge laag. Wilt u weten hoe het precies zit en wat onze omrekenfactoren zijn? Wij leggen het graag uit.