Home / Werken voor Triplet

Voor werknemers van triplet wordt goed gezorgd

Als je bij een van de opdrachtgevers van Triplet aan de slag gaat zal je verteld worden dat wij in formele zin jouw werkgever zullen worden. Wij ondersteunen namelijk het bedrijf waar jij straks feitelijk zult gaat werken met alle personeelszaken en het flexibel houden van de organisatie.

Dat doen we trouwens voor veel meer bedrijven waardoor we verantwoordelijk zijn voor meer dan 1.000 werknemers. Het mag duidelijk zijn dat jij bij ons centraal staat en alles goed wordt geregeld.

Om je alvast een indruk te geven zullen we hieronder de belangrijkste aspecten kort beschrijven. Als je vragen hebt kun je ze heel makkelijk en direct via de chatfunctie aan ons stellen.

De belangrijkste voordelen

  1. Goede arbeidsvoorwaarden en cao
  2. Salaris binnen 2 dagen overgemaakt
  3. Scholing en opleidingsmogelijkheden
  4. Doorbetaling tijdens ziekte en alle zorg met re-integratie

Goede arbeidsvoorwaarden en cao

Triplet is aangesloten bij de ABU, de grootste en meest toonaangevende werkgeversorganisatie in onze branche. Hier hoort een cao bij met de beste arbeidsvoorwaarden inclusief een pensioenvoorziening.

Veel extra’s

Naast je salaris bouw je reserveringen op voor vakantiedagen, feestdagen, vakantiegeld, wachtdagcompensatie, bijzonder verlof en kort verzuim. De reserveringen zijn van jou en kunnen daarom ook periodiek of zelfs op jouw verzoek aan je worden uitgekeerd. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor scholing en opleidingen. We vertellen je er graag meer over.

Zorg bij ziekte

Ook als het met je gezondheid eens tegenzit zijn we er voor je. Triplet betaalt gewoon je salaris door. We zorgen ook voor re-integratie, bedrijfsartsen en een arbodienst.

Flexibiliteit

Werken via Triplet betekent dat je onder een andere regeling valt en voor een langere periode met contracten voor bepaalde tijd werkt. We zien in de praktijk echter dat de meeste werknemers vanzelf doorgroeien naar een contract voor onbepaalde tijd. Je wordt overigens niet exclusief ter beschikking gesteld aan een opdrachtgever. Dit houdt in dat je, als je dat wilt, ook bij andere opdrachtgevers of werkgevers mag werken. We hebben verschillende openstaande vacatures, kijk hier maar eens naar het aanbod.

Fullservice HR

Omdat we veel geautomatiseerd hebben, loopt alles lekker vlot en soepel. Zo kun je heel makkelijk online je uren registreren. En maken wij het salaris binnen 2 dagen over na de afsluiting van de maand. Het zorgt er ook voor dat we tijd en aandacht kunnen besteden aan de vragen die je soms zult hebben. Je kan bij ons altijd terecht.