Home / Wat is flexibel werkgeven?

Wat is flexibel werkgeven?

Een opdrachtgever komt met Triplet overeen het werkgeverschap juridisch gezien uit te besteden aan Triplet. Hiermee nemen wij veel van de administratieve en juridische verantwoordelijkheden uit handen. Er zijn met deze constructie drie partijen:

  1. De opdrachtgever. Dit is een bedrijf waar Triplet mee samenwerkt en waar de werknemer gaat werken. De opdrachtgever geeft leiding en heeft het toezicht op de werknemer.
  2. De werknemer. De werknemer verricht werkzaamheden bij een opdrachtgever van Triplet.
  3. De werkgever. Triplet is de formele werkgever.

Bovenstaande houdt in dat zaken als de arbeidsovereenkomst en salarisverwerking via Triplet verlopen. Wij treden op als een externe HR-dienstverlener die je met raad en daad bijstaat. Je bent ervan verzekerd dat zaken als de betaling van het salaris, de verwerking van vakantiedagen, het vakantiegeld en de pensioenafdrachten altijd tijdig en correct worden afgehandeld. Als de werknemer ziek of arbeidsongeschikt wordt doen wij er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Je kan van ons een zeer persoonlijke benadering verwachten. Wij leveren graag maatwerk en zorgen voor duidelijke communicatie tussen jou en de opdrachtgever.